COMMERCIAL INTERIORS
/ PLANT ENTRANCE GROUP
Year of implementation: 2018
Saratov
The appearance of the entrance zone of the plant was formed around the specified style after the reconstruction of the building. Calm, muted shades and natural looking materials were chosen.
The room is visually divided into two zones using porcelain stoneware: grained marbled stone and wood. Cushioned furniture was put in the waiting area. An electric signboard with the plant logo and informative board with navigation were placed in the transit area.
Blue and yellow toned furniture is used, which creates a pleasing contrast with light shades of the walls. Wood- a neutral material and an indicator of the company's desire for environmental friendliness- is used in furniture, on the main wall with greenery and a logo, and also in the form of slats on the ceiling.