COMMERCIAL INTERIORS
/ Restaurant in
«Vishnoyvaya Gora» area
Year of implementation: 2017
Saratov
The object of this design was "made from the scratch" - we were shown an operating space to get started with. The task was to create an open-air space with large panoramic windows, which showed off a lovely view of the whole city.
We have designed the space-transformer. In summer, panoramic windows can be opened to combine the main room with the veranda, increasing the number of seats.

The interior is made in restrained coffee-colored tones. The central focus is on the wall with a wooden construction, which through the lighting looks like a mountain. This design solution adds romance and uniqueness to the room.
Wooden textures are visible in other details of the banquet hall: on the ceiling and in furniture. The sofas are separated by wooden partitions. The atmosphere of comfort and naturalness is created in the banquet hall by means of the large windows and the beautiful view, making the room look clear and light.
Все фото готового интерьера ниже